Mijn naam is

Sandra Norder

Mijn verhaal

Wij bieden verschillende vormen van begeleiding en coaching.

Over de initiatiefneemster

Op 15 jarige leeftijd is er bij mij leukemie (AML) geconstateerd. Mijn leven stond compleet op zijn kop! In die periode werd ik geleefd en speelde angst, boosheid, verdriet en eenzaamheid een grote rol. Mijn oude leven oppakken na de behandelingen ging dan ook niet vanzelfsprekend. Ook ik werd geconfronteerd met de late effecten en sociale gevolgen van de kanker. De nazorg van kanker staat in de kinderschoenen en heb ik dan ook niet gehad. Dit was voor mij de reden om Just4You op te richten zodat niemand anders er alleen voor hoeft te staan.

Belangrijk is om positief te blijven! Er zijn altijd nog dingen die je wel kan. Sporten, studeren, werken, leven als een mama en partner, huishouden draaiende houden. Het is voor iemand die niet ziek is geweest vaak al een hele opgave! Ik heb geleerd om dingen te accepteren zoals ze zijn. kijken naar de dingen die ik wel kan, genieten van de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Een balans vinden tussen de late effecten, alle werkzaamheden, sport, sociale leven is echt niet altijd makkelijk. Je moet vaak keuzes maken. Maar zodra je deze balans hebt gevonden zal je merken dat er meer rust komt in je leven en dat je meer energie krijgt.

Tijdens mijn opleiding Remissiecoach ben ik erachter gekomen waarom ik last heb van geheugenverlies, wat ik kan doen tegen de vermoeidheid, hoe ik meer energie kan krijgen. Dit heeft mij geholpen om mijn verleden te accepteren omdat ik nu begrijp hoe het zit. En dit gun ik jou ook.

Want onthoud 1 ding: hoe moeilijk en eenzaam het soms ook is. Er zijn ook altijd mooie momenten al zijn ze klein. Zorg ervoor dat je hier energie van krijgt. Je bent niet alleen . . . . samen staan we sterk!

Missie

Onze missie is het bieden van ambulante begeleiding voor iedereen die te maken heeft met kanker. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat voor soort kanker je hebt gehad. Wij bieden begeleiding in de breedste zin van het woord. Dit doen wij op basis van ambulante begeleiding. Een beter dagelijks leven creëren voor mensen die geraakt zijn door kanker. Het onder de aandacht brengen van deze vorm van begeleiding.

Visie

Just4You vindt het ontzettend belangrijk om samen te werken met andere organisaties, artsen, en ziekenhuizen. Samen alle kennis bundelen en nieuwe ontwikkelingen delen om zo goed mogelijk de mensen te begeleiden. Daarnaast willen wij onze mogelijkheden uitbreiden. Niet alleen maar het begeleiden op ambulante basis maar ook op de werkvloer. Het opzetten van een netwerk waarin je voor alle vragen en begeleiding bij ons terecht kan is onze doel. Vinden van een passende baan of een stageplek. Wij willen in de toekomst breed inzetbaar zijn zodat je niet van de kastje naar de muur gestuurd wordt

Onze motto: samen staan we sterk!

Contact

Wil je meer weten over begeleiding of coaching?

Neem contact met ons op via het contactformulier.