Stap Nu

Als ZZP'er doe ik opdrachten namens StapNu.

Als ZZP’er doe ik opdrachten namens StapNu. 

Stap Nu is dé specialist bij ‘kanker & werk’, ‘chronisch ziek & werk’ en ‘post-COVID & werk’. In de afgelopen jaren zijn zij uitgegroeid tot expert op het gebied van succesvolle herstelbegeleiding, verzuimbegeleiding en re-integratie.

Als reintegratie coach ben ik inzetbaar voor de modulaire diensten en werkfit trajecten (spoor 1 & spoor 2) in Noord Nederland. 

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Een persoonlijk kennismakingsgesprek met een gecertificeerde en ervaringsdeskundige coach, waarin we met een quick-scan de gevolgen van de aandoening of de behandelingen in beeld brengen. Jouw persoonlijke vragen, thema’s en aandachtspunten staan hierin centraal.

Samen met de coach een plan maken

Samen met je coach maak je een plan op maat, waarbij we in kaart brengen welke ondersteuning gewenst is en welke hulpmiddelen we hiervoor kunnen inzetten.

Hulp van de coach bij de uitvoering

De focus ligt hierbij op herstelgerichte elementen: (her)vinden van energie, verbetering van concentratie, versterken van mentale weerbaarheid, inzicht in het werkvermogen en opbouwen van je belastbaarheid. Ook helpen wij bij de voorbereiding van ‘spannende’ gesprekken met werkgever, UWV, bedrijfs- of verzekeringsarts en gaan op verzoek ook mee.

Contact

Wil je meer weten over StapNu?

Neem contact met ons op via het contactformulier.